icon
Mindannyian sportosak, fittek és energikusak akarunk lenni. Nem számít, hogy kezdő vagy már régóta űz egy sportot, a lényeg, hogy élvezze a mozgás örömét és lásson kihívást az adott mozgásformában. Lehet, hogy versenyre készül vagy túrázni megy a barátaival a közeli erdőbe. Ahhoz, hogy bírja a strapát, szüksége van a szervezetének a megfelelő tápanyagokra.

Alkategóriák

Mozogjunk! De miért?
25.01.2021

Mozogjunk! De miért?

Az elmúlt évtizedekben komolyan átalakult a világ és kialakult az úgynevezett szobageneráció, akiknél – ahogy az elnevezésből is látszik – lecsökkent az élettér kihasználtsága, és ezzel együtt a rendszeres és elegendő testmozgás mennyisége is.

Olvasás tovább
Nézet: 255
Sportolsz? Ne feledd a magnéziumot!
18.09.2018

Sportolsz? Ne feledd a magnéziumot!

A testünknek szüksége van magnéziumra a megfelelő működéshez és ez duplán fontos, ha sportolsz, mindegy, hogy csak rekreációs szinten csinálod, vagy elsőosztályú sportoló vagy. Fizikai aktivitás során ennek az ásványi anyagnak a felhasználása jelentősen növekszik. A csökkent magnéziumszint nem csak rosszabb teljesítményhez, de azt követően lassabb regenerációhoz is vezet. Ezért szükséges rendszeresen pótolni.

Olvasás tovább
Nézet: 86