👩‍👦   ANYÁK NAPI 2-T FIZET 3-AT KAP AKCIÓ
19554959_1701359323226639_2094126243239537203_n-(6).jpg
dr. Berta László vagyok, orvosi diplomámat a Semmleweis Egyetemen szereztem. A kutatási témám a gyermekkori veseátültetés hosszú távú kimenetelének vizsgálata. Emellett heti egy alkalommal a klinika sürgősségi osztályán is végzek osztályos orvosi munkát. 

Nap mint nap látok betegeket, ezért tisztában vagyok azzal, hogy a megelőzés, az egészséges életmód támogatása sajnos nagyon alul reprezentált terület. Orvosként hajlamos az ember elfelejteni, hogy nem „csak” a gyógyítás a feladata, hanem az egészség megőrzése és ennek jó kommunikációja is! Éppen ezért vettem részt futónagykövetként a legutóbbi Vivicittá félmaratonon. 

Képzettségem és a betegekkel való kommunikációs képességeim ideális feltételeket teremtenek arra, hogy megválaszoljam egészségügyi kérdését. Tegye fel most!

Alkategóriák

Névtelen:

Égő és viszkető érzést tapasztalok a hüvelyemben. Hogyan csillapíthatom?

2018.04.28. at 11:52
Válasz elolvasása
Katalin , Pécs:

Éppen egy térdműtét előtt állok, és kíváncsi lennék mit használjak a gyorsan felépülés érdekében?

2017.12.23. at 11:02
Válasz elolvasása
Névtelen:

Tisztelt dr!a problémám hogy a nyakam vállam fáj merev.mozgáskor rosszabb.a nyak also részén a hát felé kb 3-4 csigolya béha zsibbad rövid ideig.visszatérő fülfájásom is van 2-3 hetente fáj a külső hallojárat hátso része(fül mögött)de csak egy napig.csak a jobb fülem.látászavarom is van fényes cikk cakk volalak.szemészet negativ minden rendben.a végtagjaim néha gyengének érzem.kérdésem az lenne hogy ez kopás vagy sérv lehet?tavaly volt koponya ct ami vascularis lesiot mutatott ki az occipitalis (jobb oldali)lebenybe amihez tünet nem volt. Válaszát köszönöm! Tisztelettel:Erzsi

at
Válasz elolvasása
György, Kéthely:

Jó napot!

Volt pár évvel ez előtt egy térdsérülésem, amivel akkor nem fordultam orvoshoz, de utólag megvizsgáltak, és azt mondták, hogy rendben van. 
Jelenleg ülőmunkát végzek, és szeretnék elkezdeni rendszeresen futni. Ősszel elmentem lábdiagnosztikára, és az ottani ajánlás alapján vettem futócipőt. Kb. 5 kilométert le tudok futni terepen térdfájdalom nélkül, de utána elkezd sajogni. Ugyanez a táv futópadon nem okoz fájdalmat.

Tud esetleg tanácsolni valamit, hogy mit tehetnék még annak érdekében, hogy hosszabb távokat is bírjon a térdem terepen? Ha szükséges valamilyen kúra, akkor inkább a természetes gyógymódok híve vagyok.

Előre is köszönöm válaszát!
Üdvözlettel:
György 

at
Válasz elolvasása
Névtelen:


Kb. 2 hete elkezdtek kattogni a váll, csípő ízületeim. A háziorvosom szerint nem kell komolyan venni, és ugyanezt mondja a gerinctornászom is. De engem nagyon megijeszt ez a jelenség. Lehetséges, hogy ha kevesebbet tornászok elmúlik? Pilates segíthet?
Köszönöm válaszát!

at
Válasz elolvasása
Névtelen:

Visszatérő gombás fertőzésem van. Mi lehet az oka?

at
Válasz elolvasása
Márta Adél, Budapest:

Tisztelt Dr.ur! Áteresztő bél szindrómát meg lehet véglegesen szüntetni?, emelett IBS is van. Immunrendszer túl aktív. Várom szíves válaszát. Köszönöm! Üdv Szabó Márta

2018.06.22. at 7:12
Válasz elolvasása