👩‍👦   ANYÁK NAPI 2-T FIZET 3-AT KAP AKCIÓ
Degasin 32x

Degasin 32x

Csökkenti és megelőzi a puffadást és a felfúvódást


👩‍👦  Anyák Napi 2-t fizet 3-at kap Akció: Szerezz be hármat kettő áráért!


Ingyen házhozszállítás 9000 Ft felett. 

 

2101 Ft
Kosárba
Raktáron

Wavita.hu, a Degasin® termékek gyártójának webshopja

Önnel is előfordul néha, hogy puffadt és kellemetlenül feszül a hasa egy-egy étkezést követően? Ebben semmi szokatlan nincs. Az emberek 69%-a szenved felfúvódástól étkezések után. Szerencsére ezek a tünetek kezelhetők.

A Degasin® szimetikon hatóanyagú orvostechnikai eszköz, mely gyógyászati segédeszköznek minősül. A szimetikon fiziológiailag semleges hatóanyag (nem szívódik fel a szervezetben). A gyomor-bélrendszerben jelenlévő légbuborékok felületi feszültségének csökkentésével hat, azaz lehetővé teszi szétbomlásukat.

 Hatásmechanizmus

szimetikon egy fiziológiailag semleges habzásgátló szer, ami a gyomor-bél rendszerben levő légbuborékok felületi feszültségét csökkenti, ezáltal lehetővé teszi a buborékok kipukkadását és felszívódását, így csökkenti a gázképződést, a puffadást és a hasfeszülést. A szimetikon nem szívódik fel, nem lép kölcsönhatásba magával a szervezettel. A hasi területek képalkotó vizsgálatainak (röntgen, ultrahang-vizsgálat és endoszkópos eljárások) előkészítésében is használják, hogy a képet elhomályosító gázárnyékokat eltávolítsák.

Hatóanyag tömeg/1 kapsz.
Szimetikon 280 mg*

* Átlagos mennyiség

Segédanyagok: zselatin, glicerin, dimetikon, színezék (titán-dioxid (E171)), kálium-szorbát, színezékek (narancssárga FCF (E110) és azorubin (E122)).

Nettó tömeg: 32 kapszula 14,5 g