Orvostechnikai eszköz, ami gyógyászati segédeszköznek is minősül
Degasin 16x
Orvostechnikai eszköz, ami gyógyászati segédeszköznek is minősül

Degasin 16x

Csökkenti és megelőzi a puffadást és a felfúvódást

1419 Ft
Kosárba
A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
Raktáron

Önnel is előfordul néha, hogy puffadt és kellemetlenül feszül a hasa egy-egy étkezést követően? Ebben semmi szokatlan nincs. Az emberek 69%-a szenved felfúvódástól étkezések után. Szerencsére ezek a tünetek kezelhetők.

A Degasin® szimetikon hatóanyagú orvostechnikai eszköz, mely gyógyászati segédeszköznek minősül. A szimetikon fiziológiailag semleges hatóanyag (nem szívódik fel a szervezetben). A gyomor-bélrendszerben jelenlévő légbuborékok felületi feszültségének csökkentésével hat, azaz lehetővé teszi szétbomlásukat.

 
Hatásmechanizmus

szimetikon egy fiziológiailag semleges habzásgátló szer, ami a gyomor-bél rendszerben levő légbuborékok felületi feszültségét csökkenti, ezáltal lehetővé teszi a buborékok kipukkadását és felszívódását, így csökkenti a gázképződést, a puffadást és a hasfeszülést. A szimetikon nem szívódik fel, nem lép kölcsönhatásba magával a szervezettel. A hasi területek képalkotó vizsgálatainak (röntgen, ultrahang-vizsgálat és endoszkópos eljárások) előkészítésében is használják, hogy a képet elhomályosító gázárnyékokat eltávolítsák.

 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Összetevők: 280 mg szimetikon, lágykapszulatok: szarvasmarha zselatin, glicerin, tisztított víz, titán-dioxid (E171), Sunset Yellow FCF (E110), azorubin (E122).

Nettó tömeg: 16 kapszula 6,7 g