Hogyan kerüld el a strandfertőzéseket?

Hogyan kerüld el a strandfertőzéseket?

Publikálva: 06.07.2018

Nézet: 1454

Már régóta vártad, hogy végre elszabadulj a munkahelyről és csobbanj egy nagyot a strandon? Ahhoz, hogy ez az élmény felhőtlen legyen, mindenképp be kell tartanod pár fontos szabályt!

Használj papucsot

A fürdés után érdemes papucsot húzni, sok kellemetlenségtől megkímélheted magad, ha nem mezítlábazol. Akárcsak a fürdőruha esetén, a papucsot is tartsd mindig szárazon. Nedvesen sokféle baktérium és gomba gyűjtőhelye lehet. Vigyél magaddal a strandra egy kisméretű törülközőt, amivel át tudod törölni a papucsod.
 
Legyen nálad két fürdőruha

Elsőre talán körülményesnek tűnik, de érdemes megfogadnod a tanácsot. A nedves fürdőruha tökéletes táptalajként szolgál a baktériumoknak, ezért a legjobb megoldás azonnal kicserélni egy szárazra a fürdés után. Ismered a mondást: Jobb félni, mint megijedni!

Zuhanyozz le strandolás után

A előző tanácsok betartásával már fontos óvintézkedéseket tettél, de ezek még nem nyújtanak teljes védelmet. Fontos, hogy ha hazaérsz, akkor állj be a zuhany alá, amint csak tudsz. Inkább tusolj többször aznap, minthogy orvoshoz kelljen menned.

Használj intim mosakodót

Ha biztosra akarsz menni, akkor érdemes Idelyn Beliema Intim Mosakodót használnod a mindennapok során. A nőgyógyászok közreműködésével kifejlesztett gél BioEcolia®-t, tejsavat, valamint Aloe Vera-t tartalmaz, amelyek nemcsak tisztítanak, segítenek kimosni a kórokozókat, hanem hidratálnak és támogatják a hüvely természetes kémhatásának megőrzését. Tegyél még ma intim egészségedért!