5 tuti karácsonyi ajándék nőknek

5 tuti karácsonyi ajándék nőknek

Publikálva: 20.11.2020

Nézet: 85

Lassan már számoljuk vissza a napokat karácsonyig – neked pedig még semmi ötleted, mit adj ajándékba?

Legyen szó bármilyen ünnepről, a család női tagjainak csak egy bizonyos korig egyszerű vásárolni. Amíg kicsi az ember lánya, addig mindig van valami csillogó vagy rózsaszín, amire éppen vágyik, és ezt a környezete tudtára is adja. De ahogy a serdülőkorba lép, ezen túllendül, és az idő előrehaladtával ez csak egyre nehezebb lesz, hiszen egy felnőtt nőnek többnyire mindene megvan már, amire vágyik vagy szüksége van, így az uraknak elképesztően nehéz az ajándékválasztás.

Cikkünkben 5 tuti tippről számolunk be, amivel biztosan nem lősz mellé.

A biztos megoldás

A legtöbb nő szeret vásárolni, így egy megfelelően kiválasztott ajándékkártyával nem nyúlhatsz mellé. Egy óvatlan pillanatban nézd meg, hogy milyen címke szerepel a kabátjában, vagy less be a szekrényébe. Máris megvan, hogy melyik üzletet kell megcéloznod. És ugyan egy nő életében a ruhákból sosem elég, de hasonlóképpen biztos megoldás, ha a kedvenc drogériájába, vagy szépségszalonjába kap egy utalványt. Dönts az érdeklődési köre szerint, lényeg, hogy hagyd meg neki a konkrét ajándékválasztást. Örömmel fog a nyakadba ugrani, ha minden forintot elköltött az ajándékkártyáról.

Életforma ajándékba

Nem, a jógabérlet nem egyenlő egy kondibérlettel! A jóga azon túl, hogy egy kiváló mozgásforma, hihetetlen hatással van a lélekre is. Így nem egyszerűen fizikai erőnlétet, de egy életformát ajándékozol. Ha már jógázik, akkor lepd meg egy új típusú bérlettel – a jógának nem csak egy fajtája van, bíztasd, hogy próbálja ki egy újabb vonalát. Manapság szinte minden jógaoktató és stúdió készül ajándékba adható bérlettel, igazodva az aktuális ünnephez. Ha pedig kevésnek ítéled a bérletet, adj mellé egy sportáruházba szóló utalványt, hogy az új jógabérlet mellé beszerezhesse a legtrendibb jógaszettet is.

Töltsétek együtt az időt!

Ki ne szeretné az új évet kellemes pezsgőfürdővel vagy szaunával kezdeni? Ha a kedvesedről van szó, fizesd be magatokat egy meghitt wellness utazásra. Legyen a karácsonyi ajándékod a közösen eltöltött idő, pihenjétek ki együtt az elmúlt évet. Az élményeknek mindenki örül, így egy nyugtató wellness hétvégét a szüleidnek is bátran adhatsz, sőt akár az egész családot is elviheted „telelni”. Ha nyugodt pihenésre vágytok, akkor irány valamelyik pihentető wellness hotel, ha inkább az aktív lazulás szerelmesei vagytok, akkor pedig válassz olyan helyet, ahol van beltéri csúszda és kirándulási lehetőség.

Az egészségnél nincs jobb ajándék

Készíts vitamincsomagokat a szeretteidnek. Nemtől, kortól függetlenül mindenki imádni fogja. A kicsiknek lehet benne a finom gyümölcsök és teák mellett isteni gumivitamin. A legtöbb gyerek imádja az apró gumicukorra emlékeztető finomságokat. A hölgyeknek pedig készíthetsz csajos csomagokat: lehet benne csipkebogyó tea és valamilyen multivitamin, pl. rágótabletta formájában. A felnőttek már azt is értékelik, ha nem csak az ízre mész rá, viszont érdemes a női csomagba valamilyen szépségápolási terméket is elrejteni, de akár komplett előkészített csomagokat is vásárolhatsz, amit csak fel kell egy masnival dobni.
 
Lépjetek együtt az egészséges életmód útjára!

Régóta halogatjátok az életmódváltást? Általában az étkezésen csúszik el? Igen, ki ne imádná a közös nasizást a vasárnapi filmek alatt?! Viszont, ha valóban gondolkodtok az életmódváltáson, akkor a karácsony apropóján add meg magatoknak Te az első löketet. Az ünnepi túlevés után biztosan meglesz bennetek az elhatározás, hogy „új életet” kezdjetek, így remek ajándék egy közös főzőtanfolyam az egészséges táplálkozás jegyében. Fizesd be magatokat egy csoportos főzésre, nem csak tudást, de számos közös élményt is nyertek vele. Egy reform főzőtanfolyam azonban nem csak a kedvesednek, de bármelyik hölgy ismerősnek jó ajándék lehet.