Étrend-kiegészítő
Prostenal MAX
Étrend-kiegészítő

Prostenal MAX

A prosztata egészségéért!

2090 Ft
Kosárba
Product cannot be ordered.

  • Felnőtt férfiak számára a prosztata egészséges működésének támogatására
  • Törpepálma és csalán, valamint cink kombinációja

gmp.PNG


 

A Prostenal® MAX olyan hatóanyagokat tartalmaz (törpepálma, csalán, cink), amelyek támogatják a prosztata és a húgyutak megfelelő működését, mely területek fontosak a férfiak vitalitása szempontjából. Termékeink kifejlesztésekor kombináljuk a hagyományosan alkalmazott növényi kivonatok és a legfrissebb tudományos eredmények ismeretét.


A hatékony alapanyagok feldolgozásának egyedi módja és a gyógyszeripari minőségbiztosításban alkalmazott GMP-tanúsítvány garantálja termékeink magas minőségét.

 

Főbb összetevők hatásai:

 
palm.png Törpepálma

A törpepálma segíti a vizeletürítést és a férfiak egészséges reproduktivitását, illetve hozzájárul a prosztata egészséges működéséhez.
Zinc Cink

A cink hozzájárul a vér megfelelő tesztoszteron szintjének fenntartásához, szerepet játszik a termékenység és a szaporodás folyamataiban.
  

Vélemények

⭐⭐⭐⭐⭐ István, Budapest
Meg vagyok elégedve a termékkel, nekem könnyített a nehézségeken.


⭐⭐⭐⭐ Szász, Budapest
Az eddigi legjobb termék,ami nem csak ígér,de használ is!


⭐⭐⭐⭐⭐ Ferenc, Balatonmáriafürdő
Az eddig szedettek közül a legjobb!

⭐⭐⭐ András, Sándorfalva 
Üdv !Esetemben nagyon minimális a javulás ! A60+30 tablettásat szedem !Van még 40szem így végleges eredmény utána !Lehetne komolyabb dózisú ,szerintem ! Jelzem a végén az eredményt ! Minden jót !


⭐⭐⭐⭐⭐ Imre, Budapest
Mivel a koromnál fogva több fele termeket is kipróbáltam ,olcsón,dragat, de azok nem adtak azt vissza amit reklámozták .A Prostenal max merem ajánlani ! Tapasztalat alapján már vásároltam is több mint 1 évre való mennyiséget az ár -értek arany miatt is!
 

A napi adag tartalmaz:                                                                        1 tabletta                % NRV*
Törpepálma (Serenoa repens) gyümölcs kivonata
(5% szitoszterin)
320,0 mg -
Csalán (Urtica dioica) gyökér kivonata (5:1)
(megfelel 1200 mg növénynek)
240,0 mg -
Cink                                                             10,0 mg 100
*: a hatóanyag mennyisége a felnőtt napi beviteli referenciaérték százalékában
-: nincs megállapított referenciaérték
 
Összetevők: törpepálma (Serenoa repens) gyümölcs-kivonat, csomósodást gátló anyagok (E460, E170, E551, E553b), csalán (Urtica dioica) gyökér-kivonat, stabilizátorok (E466, E464, E470b, E463), cink-oxid, közepes szénláncú trigliceridek, sáfrányos szeklice koncentrátum, habzásgátló (E1521), színezékek (E171, E101, E132, E133).

Nettó tömeg: 30 db kapszula 33 g, 60 db kapszula 66,0 g