Orvostechnikai eszköz, ami gyógyászati segédeszköznek is minősül
Idelyn Beliema® Effect Plus Hüvelytabletta
Orvostechnikai eszköz, ami gyógyászati segédeszköznek is minősül

Idelyn Beliema® Effect Plus Hüvelytabletta

Hüvelyi fertőzések kezelése és megelőzése

3174 Ft
3778 Ft 16% Kedvezmény
Kosárba
A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
Raktáron

  • Gombás és bakteriális fertőzés esetén 
  • Csillapítja a viszketést és az égő érzést,  csökkenti a kellemetlen szagot és  a hüvelyi folyást
  • A tünetek akár már 24 órán belül* enyhülhetnek


effect_plus-High-Quality.jpgeffect_plus.pnggmp.PNGhivatalos.png

 

Mi a hüvelyi fertőzés?


A hüvelyi fertőzés súlyos egészségügyi probléma, mely a nők akár 75%-át is érintheti legalább egyszer élete során. Hüvelyi fertőzések esetén magas a kiújulás kockázata, mivel felborul a normál hüvelyflóra egyensúlya, ami a kórokozók elszaporodásához vezet. A hüvelyi fertőzést okozhatják baktériumok vagy élesztőgombák/gombák. A bakteriális vaginózis leggyakoribb kórokozója a Gardnerella vaginalis, a gombás fertőzések leggyakoribb okozója pedig a Candida albicans. A hüvelyflórára hatással van az intim terület szappanos tisztítása, a túl hosszú ideig bent hagyott tampon, a gyenge immunitás, az antibiotikumhasználat, méhen belüli eszköz felhelyezése vagy a fogamzásgátló tabletták alkalmazása. A hüvelyi pH emelkedése kedvez egyes baktériumok/gombák túlszaporodásának.

A hüvelyi fertőzés tünetei a viszkető, égő érzés, a kellemetlen szag és az abnormális hüvelyi folyás (sima, fehér, szürke vagy sárga). A szag spermával való érintkezést követően még kellemetlenebbé válik. 
 

Idelyn Beliema Effect Plus

 
effect_plus-High-Quality-(1).jpg

A Beliema® Effect PLUS egy öngondoskodásra szánt CranberryActive™, hialuronsav és laktit-monohidrát alapú orvostechnikai eszköz a hüvelyi fertőzések kezelésére és megelőzésére. ​


A Beliema® Effect PLUS egy kis kemény tabletta, melyet mélyen a hüvelybe kell helyezni annak érdekében, hogy helyreállítsa és fenntartsa a természetes hüvelyflórát és az egészséges hüvelyi pH-t. Ennek eredményeképpen elmúlik a fertőzés és a kellemetlen tünetek.  A Beliema® Effect PLUS hüvelyi fertőzések kezelésére és megelőzésére javasolt, akár gomba, akár baktérium okozta.

Kezelés

Napi 1 tabletta 7 napon keresztül. 
  • Fenntartja az egészséges hüvelyi pH-t
  • Helyreállítja a hüvelyflóra természetes egyensúlyát
  • Biztonságos és könnyű alkalmazni, nem hagy foltot 

Kik alkalmazhatják?

16 éven felüli nők. Terhesség, szoptatás vagy teherbeeséssel próbálkozás esetén kérjük, konzultáljon kezelőorvosával a készítmény alkalmazása előtt. 


*Használati útmutató, forrás: A válaszadók 77%-a (N=52) a tünetek javulásáról számolt be az alkalmazás első napját követően (Jelentett vevőelégedettségi adatok; forrás: Post-Marketing Surveillance Customer Survey Report, Medical Brands Developments B.V., 2019. február 8.)
 
Cranberry-Active™ (tőzegáfonya alapú), hialuronsav, laktitmonohidrát, polietilén-glikol 6000, bórsav, citromsav, kroszpovidon, magnézium-sztearát.