icon

Bélrendszerünk normális működésére és a bélflóra egyensúlyára különösen oda kell figyelnünk, ugyanis nagyon fontos szerepet játszik szervezetünk egészségének megőrzésében. Az egészséges, változatos, rostban gazdag táplálékfogyasztás és a bő folyadékfogyasztás támogatja a bélrendszer egészséges működését. A Degasin csökkenti és megelőzi a puffadást és a felfúvódást. A Walmark Lactobifid  pedig élő baktériumtörzsek és oldható rostok (fruktooligoszacharidok) kiegyensúlyozott kombinációja.

Gyomorfájás a stressztől? Tudjuk, mit tehetsz ellene
02.08.2019

Gyomorfájás a stressztől? Tudjuk, mit tehetsz ellene

Napi szinten stresszelsz és valami vagy valaki mindig idegesít? Akkor csoda lenne, ha a gyomrod nem lenne érintett. Egyes tudományos kutatások szerint a gyomrunk a “második agyunk”, melynek sok egyéb mellett meg kell birkóznia aggodalmainkkal és érzelmeinkkel is. Ez a megterhelés fizikai szinten megmutatkozhat émelygés, váratlan alhasi fájdalom, étvágytalanság vagy gyomorégés formájában. A hagyományos orvoslásban ezeket a gyomorneurózis tüneteiként ismerik.

Olvasás tovább
Nézet: 18176
Az irritábilis bélszindróma és tünetei
09.11.2018

Az irritábilis bélszindróma és tünetei

Az IBS, azaz irritábilis bélszindróma hosszú lefolyású, sok esetben visszatérő gasztroenterológiai rendellenesség. Több millió embernek nehezíti meg az életét, hiszen a felnőtt lakosság hozzávetőlegesen 20 százalékát érinti, köztük valamivel kevesebb férfit, mint nőt.

Olvasás tovább
Nézet: 1368