Proenzi – porcerősítés felsőfokon

Proenzi – porcerősítés felsőfokon

Publikálva: 09.11.2018

Nézet: 47

Az emberi testben több száz ízület található, amelyek feladata a csontok épségének megóvása és azok között a megfelelő kapcsolat biztosítása. Sajnos a kor előrehaladtával ízületeink is kopnak, ebből fakadóan pedig sok kellemetlenségre lehet számítani. Az ízületi kopásból fakadó problémák a 60 év feletti emberek megközelítőleg 50 százalékát érintik.

Pontosan mit jelent a porckopás?

A porckopásról vélhetően már mindannyian hallottunk, de kicsit ismerjük meg ezt a sokak életét megkeserítő mechanizmust. Amíg egy fejlődő szervezetről beszélünk, addig a porcszövetet folyamatos gyarapodás jellemzi. Ezen életszakasz lezárásával harmóniába kerül a porcok le- és felépülése. Innentől a porcok által előállított sejt közötti tartalom határozza meg a porcok milyenségét. Ez a sejtközi állomány pedig nem más, mint a víz. Amennyiben csökken a vízmegkötő anyagok, azaz a glükozamin és a kondroitin jelenléte a porcszövetekben, úgy a szükséges rugalmasságukat veszítik el a porcok. Ez azt eredményezi, hogy igénybevétel esetén folyamatos sérüléseket szenvednek el, ami az idő előrehaladtával egyre súlyosabb tüneteket produkál. A betegség lényegében minden nagyobb ízületet érint, nem kíméli a térd-, a váll- és a csípőízületeket sem. Az állandó fájdalom megnehezíti a betegek életét és sok esetben a mozgás beszűkülését eredményezi. Fontos tisztában lennünk azzal, hogy a különféle fájdalomcsillapítók alkalmazása csak időszakos megoldást jelent. Itt jön képbe a porcerősítő vitaminok módszeres szedése, hiszen használatukkal továbbra is fentartható lesz a porcszövet működéséhez szükséges viszkozitás, így nem kopik el az ízületi porc.
 
Van megoldás – Proenzi 3 ExPur

A Proenzi 3 ExPur egy olyan készítmény, amely ízületi betegség következtében kialakult porc- és ízületi rendellenességek kezelésére javasolt. Összetevőinek, a glükozaminnak és a kondroitinnak köszönhetően védi porcainkat és ízületeinket, bizonyítottan növeli azok élettartamát. A benne található C-vitamin elősegíti az ízületi porcban fellelhető kollagén képződését, így segíti a porcok normál működésének fenntartását. A termék 50, 90 és 180 darabos, filmtablettás kiszerelésben vásárolható meg. Természetesen a porcerősítő vitamin szedése mellett próbáljunk meg olyan életmódot folytatni, ami segíti a betegség megelőzését. Mindig, hőmérséklettől függetlenül is fogyasszunk sok folyadékot! Ügyeljünk a rendszeres testmozgásra, azonban arra is figyeljünk, hogy ne terheljük túl szervezetünket, hiszen azzal többet ártunk, mint használunk!