Praktikus ajándék ötletek Karácsonyra

Praktikus ajándék ötletek Karácsonyra

Publikálva: 14.12.2018

Nézet: 314

Karácsony a szeretet, az összetartozás és az ajándékozás ünnepe. Szeretteinknek azonban sokszor már nehéz meglepetést okozni és tanácstalanok vagyunk az ajándékok terén.

Még nincs meg minden családtagnak az ajándéka? Nem akar megint könyvet adni? Összegyűjtöttünk pár praktikus ajándék ötletet Önnek Karácsonyra.

1. Irány a színház!

Mikor voltak utoljára színházban? Vigye el a családot egy vígjátékra és nevessenek együtt. A színházak honlapján előre meg lehet venni a januári előadásokra a jegyeket. Siessen, mert a legnépszerűbb darabokra nagyon hamar elfogynak a jegyek. Ha esetleg már le is maradt, akkor még mindig jó ötlet néhány Facebook csoportban érdeklődni (pl.:Eladó színházjegy csoport)

2. Wellness

Egyes kuponos oldalakon nagyon kedvező áron lehet vásárolni wellness hétvégéket előkelő szállodákban. Érdemes például tavaszra foglalni, mert akkor még nagyobbak a kedvezmények. Egy közösen eltöltött hétvége nagyon jó feltöltődési lehetőség és a környezet váltás is jót tesz mindenkinek. Kuponos oldalak: Hotelkupon, Szállásoutlet, Szállásguru

3. DIY - készítsen önmaga ajándékot!

Egy kézzel készített ajándék még szermélyre szólóbb. Az interneten rengeten ötlet, tipp és praktika fellelhető, érdemes kicsit keresgélni a témában. 

Példa: Személyre szabott határidő napló

Vegyen egy szép határidő naplót és tegye személyessé szerettének. Írja bele a számára fontos dátumokat az évben: névnapot, születésnapot, évfordulókat stb. Ragasszon bele közös képeket, írjon bele számára kedves idézeteket.

4. Ajándékozzon egészséget!

Az egészség a legfőbb kincs. Csak egészségesen tudunk igazán teljes életet élni, így fontos, hogy foglalkozzunk vele. 
 
 

Kellemes Ünnepeket kíván a Wavita Csapata!