Mikulás ajándék ötletek

Mikulás ajándék ötletek

Publikálva: 05.12.2018

Nézet: 53

Nincsenek meg még az ajándékok? Ne aggódjon, adunk pár tippet.

December 6-án reggel a szépen kitisztított cipőkben mindenki vár valamit. A gyerekek máshogy kelnek fel reggel, és kicsit mindenki élénkebb a szokásos korai kelés ellenére. Az igazi ajándék maga az, hogy kifejezzük törődésünket a másik iránt és jelezzük neki, hogy igenis fontos személy az életünkben. Ezt a szeretetet sokszor tárgyakban fejezzük ki, így összegyűjtöttünk pár tippet, amivel tuti sikere lesz.

Gyereknek

Ha a gyerkőcöknek állítunk össze valamilyen ajándékcsomagot, akkor elengedhetetlen elem az édesség. Fontos azonban, hogy ne csak cukros dolgok legyenek a kicsik Mikulás csomagjában, hanem tegyünk bele például aszalt gyümölcsöket is. Egy aszalt füge vagy barack is kiváló választás és sokkal egészségesebb is. A nyalánkságok mellett tehetünk bele apróbb ajándékokat, amikkel még örömtelibben telik a napjuk. Lehet ez az ajándék például egy kozmokürt, amivel mókásan meg tudják változtatni a hangjukat. Most kedvezményesen vásárolhat meg minden Marslakócskák terméket a webshopban, többek között a kozmokürtöst is.
 

Felnőtteknek

Sokat elfeledkezünk róla, hogy a Mikulás nap nagyon jó lehetőség arra, hogy akár párunknak, barátainknak vagy egy kedves munkatársunknak is tudtára adjuk, hogy fontos nekünk. Nem kell nagy dolgokra gondolni, itt a gesztus a lényeg. Járjunk kicsit az ajándékozott kedvébe! Mi a kedvenc édessége? Milyen sört szeret nagyon? Kis dolgok, de igenis sokat jelentenek.