Soha többet felfázást!

Soha többet felfázást!

Publikálva: 31.01.2019

Nézet: 1467

Léteznek hidegre érzékeny és kevésbe érzékeny embertípusok, azonban tény, hogy a szebbik nem körülbelül 50 százaléka legalább egyszer komolyan felfázik élete során. További problémát jelent, hogy aki egyszer már felfázott, annál már sokkal könnyebben fognak újra előjönni a sokszor nagy fájdalommal járó tünetek.

Nem elsősorban a hideg a felelős

Rengeteg ember életét keseríti meg a felfázás, vagyis az a fertőzés, ami a húgyúti rendszerben vált ki sokszor nagy fájdalommal járó gyulladást. Ennek egy gyakori eredménye a hólyaghurut, aminek jellemző tünetei a sűrűn előforduló vizelési inger, a sötétebb, rossz szagú vagy egyes esetekben véres vizelet. Fontos megemlítenünk, hogy a közhiedelemmel ellentétben a felfázás nem csak a hideg idő miatt alakulhat ki, tehát a felfázásra gyógyszer szedhető, de nem biztos, hogy elegendő. Az esetek túlnyomó részében bakteriális fertőzésről van szó, amelyet döntő többségben az E. coli baktérium okoz.

Bár a különböző anatómiai sajátosságokból fakadóan leginkább a nőknél fordul elő, a férfiak sincsenek teljes biztonságban. Anatómiai sajátosság alatt egyébként arra kell gondolni, hogy a nők húgycsöve rövidebb, ebből kifolyólag egyszerűbben jutnak fel a baktériumok a húgyhólyagba. További kockázatot jelent hölgyeknél a hüvely és a végbél közelsége is, hiszen a széklettel távozó baktériumok is könnyebben bejutnak, majd telepednek meg a húgycsőben. A húgycsőgyulladást szexuális úton terjedő kórokozók is előidézhetik, sőt a gyakori szexuális együttlét miatt keletkező apró sérülések a hüvelyfalon is problémát okozhatnak.
 
A felszabadító tőzegáfonya

Valamikor a XX. század első felében észrevették az orvosok, hogy azoknak, akik rendszeresen fogyasztanak tőzegáfonyát, savasabb pH-értékű a vizelete, ezáltal kevesebb baktérium található benne. Ez annak köszönhető, hogy a tőzegáfonya fogyasztásának hatására egy bizonyos hippursav nevet viselő vegyület termelődik a szervezetben, amely erős antibakteriális hatást eredményez a húgyúti rendszerben. A modern klinikai vizsgálatoknak köszönhetően teljes bizonyosságot nyert, hogy a tőzegáfonya kapszula formában fogyasztva is csökkenti a fertőzések esélyének kialakulását.

Intenzív segítségre van szükséged? Használd a Walurinal Max-ot, melynek egy tablettája majdnem fél kilogram amerikai tőzegáfonyaval egyenértékű kivonatot tartalmaz, továbbá van benne aranyvessző kivonat is, ami hozzájárul a vizeletkiválasztó rendszer megfelelő működéséhez, támogatja a húgyhólyag és az alsó húgyutak egészségének fenntartását. A termék még D-vitamint is tartalmaz, amely hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Aggódsz, hogy újra megjelenik a probléma és el szeretnéd kerülni messziről? Használd a Walurinal-t, mely kétfajta tőzegáfonya kivonatot tartalmaz:
 
  • NutriCran®: szárított tőzegáfonyalé koncentrátum
  • CystiCran®: nagy koncentrációjú tőzegáfonya kivonat 
Továbbá a termék tartalmaz aranyvessző kivonatot, mely a hozzájárul a vizeletkiválasztó rendszer megfelelő működéséhez, és támogatja a húgyhólyag és az alsó húgyutak egészségének fenntartását. D-vitamin is van benne, amely hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. Hosszútávú gondoskodás a húgyutak egészségéért!

Szeretnéd a gyerkőcöt is megóvni ettől a kellemetlen betegségtől? Használd a Walurinal Szirup-ot, mely tiszta, természetes tőzegáfonya kivonatot tartalmaz, finom íze van és könnyen lenyelhető, ezért nemcsak gyermekek, de felnőttek számára is kedvelt formula.