Liderin: a ginzeng ereje, a férfiasság veleje

Liderin: a ginzeng ereje, a férfiasság veleje

Publikálva: 14.11.2018

Nézet: 68

A Liderin az egyik leghatékonyabb ma ismert potencianövelő szer, ami recept nélkül kapható. A készítményben található, évszázadok óta ismert ginzeng és a számos többi hasznos anyag hatékony segítséget jelent életünk egyik legnagyobb örömforrásának eléréséhez.

 Leküzdhetőek a merevedési zavarok

Régóta okoznak gondot a merevedési zavarok, esetleg csak most szembesült vele, hogy baj van ezen a téren? Nem kell tovább aggódnia, a megoldás ugyanis recept nélkül várja! A Liderin férfiak számára fejlesztett potencianövelő szer, ami a ginzeng erejével, a fenyőmag segítségével állítja helyre a potenciát. A Liderin nagyszerű társ, mert fokozza a vágyat, növeli az erekció hosszát, lerövidíti a beálltához szükséges időt. Használata extra örömöket nyújt, amelyeket ráadásul tovább is élvezhet az, aki beveszi a tablettát. A merevedés keményebb, az élmény nagyobb.  A Liderint jegyző Walmark negyed évszázada jelen van étrend-kiegészítők piacán, összesen 44 országban közel 1500 terméke érhető el. A nemi aktus előtt körülbelül egy órával, bő vízzel érdemes bevenni egy, esetleg két tablettát, de kettőnél többet semmiképp se fogyasszunk.  Figyelem! Sokan még napokkal a használat után is éreznek megnövekedett szexuális vágyat.
 
Oké, de nem károsak az összetevők?

Egyáltalán nem, sőt! Tudta, hogy a ginzeng a Távol-Keleten hosszú évszázadok óta használt vágyfokozó? Korán rájöttek, hogy a növény gyökere olyan anyagokat tartalmaz, amik erősítik a potenciát. A tabletta ezeken kívül fontos aminosavakat is tartalmaz. Található benne például piknogenol, de egy adag fenyőkéreg-kivonatot is tettek bele.  Mindkettő segíti a vérerek működését azzal, hogy optimálisabbá teszik az áteresztőképességüket, ez pedig javítja a keringést. A macagyökér-kivonat hozzájárul az állóképesség, valamint az egészséges szexuális vágy, aktivitás és energia megőrzéséhez. A szedése biztonságos, nincs ismert mellékhatása, egészségre nem káros. Veszélyesnek tehát semmiképpen sem mondanánk, de fontos tudni, hogy minden tabletta 20 milligramm koffeint tartalmaz, ezért gyermekek és terhes nők számára kifejezetten tiltott. Akit érint a magas vérnyomás problémája, annak szintén kerülendő a Liderin, illetve máj- és vesebetegek számára sem ajánlott. Ez a potencianövelő Magyarországon vény nélkül kapható. A készítmény ára hullámzó – nálunk igen keresett termék, mert olcsón elérhető.