Idelyn – a nők frissességének és magabiztosságának őre

Idelyn – a nők frissességének és magabiztosságának őre

Publikálva: 22.08.2018

Nézet: 122

Viszkető és égető érzés? Kellemetlen szagok? Minden nő számára bizonytalanságot jelent a különböző hüvelyi fertőzések kezelése. Az Idelyn Beliema termékcsaládja megoldást kínál a gondokra: próbálja ki, és soha nem akar majd mást használni.

A megoldás: Idelyn Beliema Effect

Egy tökéletesnek induló napot hamar tönkre tud tenni az a viszkető és égető érzés, amely a hüvelyi fertőzés velejárója. Jobb előre gondolkozni, felkészülni arra, hogy elkerüljük a kellemetlen helyzetet. A problémát gombák és baktériumok is okozhatják, de legyen ezek közül bármelyik a forrás, az Idelyn Beliema termékcsalád megoldást kínál a helyzetre. Az Idelyn ára kedvező, de így is enyhíti a kellemetlen tüneteket és a viszkető érzést, védi az intim szervek és a hüvelyi nyálkahártya egészségét, helyreállítja annak mikroflóráját, egyensúlyát. Erre több jó megoldás is létezik. Az Idelyn Beliema Effect hüvelytabletta használható kellemetlen szagú folyás esetén, de a hüvely bakteriális összetételének visszaállítására is. Gyógyászati segédeszköz, amely alkalmazható a hüvelyflóra átmeneti jellegű változásai, valamint specifikus hüvelygyulladás esetén.

Idelyn krém – a nőgyógyászok szakértelmével

Az Idelyn készít intim mosakodót is, amely garantáltan a hölgyek kedvence lesz, hiszen ott nyújt védelmet, ahol szükség van rá. Egyrészt az összetevőinek köszönhetően fertőtlenít, másrészt csökkenti a gyulladás esélyét, harmadrészt pedig visszaállítja a frissesség érzését, ezzel a magabiztosságot is. A kíméletes, habzó mosakodógél klórhexidint tartalmaz – ez az a szer, amely gátolja a gombák, baktériumok megjelenését. Van benne hialuronsav, amely a hidratáltság növelésére szolgál, bórsav, ami az egészséges pH biztosítására alkalmas, valamint különböző provitaminok és aloe vera. Ha idegen helyen tusol, legyen az egy edzőterem, egy uszoda vagy egy nyaraláson kibérelt szállodai szoba, ezzel megvédheti magát a fertőzésektől. Az intim mosakodó kapható külön, de csomagban is, amelyben a dupla adag mellett ajándékként egy bikini bag található. A nőgyógyászok segítségével kifejlesztett intim Idelyn krém ugyanezt a célt szolgálja, azzal a különbséggel, hogy más állagról beszélünk. Fontos, hogy a szerek belsőleg nem alkalmazhatóak, és csak a mellékelt előírásnak megfelelően használhatóak – hámló vagy irritált bőr esetén például nem szabad felvinni.