GYERMEKNAP: MARSLAKÓCSKÁK 2+1 AKCIÓ 🧒
Dupla erősítés a gyermekek immunrendszerének: Marslakócskák és C-vitamin

Dupla erősítés a gyermekek immunrendszerének: Marslakócskák és C-vitamin

Publikálva: 07.11.2018

Nézet: 80

Bár eddig enyhe ősz áll mögöttünk, a hideg már az ajtón kopogtat. Webshopunkban egy különleges, csak nálunk elérhető termék összecsomagolással készülünk a kicsik immunrendszerének védelmére. A Marslakócskák Inulinnal és a Marslakócskák Imunactiv mellé ajándék C-vitamint adunk, mert úgy gondoljuk, hogy a hirtelen jövő gyors lehűlésnél dupla erősítésre van szükség.


A gyermekek immunrendszerét folyamatosan fenyegeti a változó időjárás, valamint számos vírus és baktérium, amelyekkel szembe kell nézniük az óvodában, az iskolában és a tömegközlekedési eszközökön. A Marslakócskák összetett készítményei maximális védelmet nyújtanak a gyerkőcök számára és finom gyümölcsös ízükkel hamar a kicsik kedvenceivé válnak.

A Marslakócskák Imunactiv és a Marslakócskák Inulinnal vitaminok és ásványi anyagok komplex formulája gyermekek számára rágótabletta formájában - ízletes, apró Marslakócskák. Minden egyes tabletta vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb hatóanyagokat tartalmaz a gyermek növekedéséhez, fejlődéséhez és jó közérzetéhez ajánlott napi mennyiségben (pl. a jód hozzájárul a gyermekek normál növekedéséhez). A Marslakócskák Inulinnal egy vízben oldódó növényi rostot tartalmaz, az inulint.  Az inulin vastagbélben az élelmi rostokra jellemző hatást fejt ki, hozzájárul az egészséges bélműködés kialakításához és megtartásához. A finom gyümölcsös Marslakócskák tabletták nem tartalmaznak színezéket, tartósítószert, cukrot, glutént és laktózt sem.

Ajándék: C-vitamin 100 mg

A maximális védelem miatt egy 100 tablettás C-vitamint raktunk a Marslakócskák mellé ajándékba. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A mostanában jellemző nagy hőmérséklet ingadozások különösen igénybe veszik a csöppségek szervezetét és nagyobb eséllyel fáznak meg vagy lesznek influenzások. Mi azért állítottuk össze ezt a csomagot, hogy a gyerkőcök könnyebben átvészelhessék ezt az időszakot és ne álljon semmi egészséges fejlődésük útjába!

A csomag csak nálunk elérhető. A készlet erősen korlátozott, így érdemes gyorsan dönteni, ha nem akar lemaradni.