GYERMEKNAP: MARSLAKÓCSKÁK 2+1 AKCIÓ 🧒
Degasin: a gyomor legjobb barátja

Degasin: a gyomor legjobb barátja

Publikálva: 14.11.2018

Nézet: 209

Gyomor- és bélrendszeri problémái vannak? Puffad, görcsöl, buborékol? Ne szenvedjen tovább a hascsikarástól, válassza inkább a Degasint!

Hatékony orvostechnikai eszköz

Szinte mindenkivel előfordul, hogy hasa feszessé válik, puffadtnak érzi azt. Az emberek közel kétharmadát érinti ez a kellemetlen jelenség, szégyellnivalója azonban senkinek sem lehet ezzel kapcsolatban. Az emésztőrendszerünk működésének ez természetes velejárója – kevesen gondolnák, hogy ezt a gyomorban és a bélrendszerben található élesztőgombák és baktériumok okozzák. A nők hajlamosabbak a felfúvódásra a férfiaknál, de az alapprobléma mindkét nem esetében fennáll, ami ellen tenni kell. A gázképződés során hamar jelentkeznek a hascsikarás és az egyéb, kellemetlen tünetek hangjai. Ez pedig még csak a kezdet: sokaknál rögtön jelentkezik a feszülés, az az érzet, hogy tele vagyunk, ezután pedig a fáradtság, tompaság. Ehhez idegesség is társul, a bélgázok kiengedése ugyanis udvariatlanságnak számít. Ami jó hír, hogy a tünetek könnyedén háttérbe szoríthatóak, sőt a kínos gázképződés teljesen meg is szüntethető. A megoldás a Degasin, ami egy rendkívül hatékony orvostechnikai eszköz. A gyomor-bélrendszeri problémák ezen túl gyorsan elmúlnak. Felejtse el a puffadást és a felfúvódást!
 
Diagnosztikára is használható

A termék nem számít gyógyszernek, de mivel szimetikont tartalmaz, gyógyászati segédeszköz besorolást kapott, ezért a terhesség alatt nem alkalmazható. A szimetikon nem szívódik fel, szétbomlasztja a légbuborékokat, amik a bélrendszerben mozognak és így a probléma gyökerét írtja ki. Ezzel enyhülnek a gázképződéses tünetek, csökkennek a hasi panaszok. Nem csak ezért hasznos készítmény: a Degasin olyankor is bevethető, amikor a has valamely területeit diagnosztikus vizsgálatnak kell alávetni. Hasznosítja tehát a gyógyászat is, amikor endoszkópiát, röntgent, ultrahangvizsgálatot végeznek. A problémák kezeléséhez elég napi egy-két szem kapszula, amit közvetlenül a főétkezés után kell bevenni két-három deciliter vízzel. A kezelést maximum 30 napig folytassuk. Ha az említett diagnosztikai vizsgálatra kell felkészülni, akkor az orvosával kell konzultálnia a részletekről. Tudta, hogy egy nap alatt akár fél liter gáz is termelődhet a gyomrában? Tegyen a puffadás ellen, válassza a Degasint! Lélegezzen fel a gyomra is!