5 szuper ajándék ötlet Valentin-napra

5 szuper ajándék ötlet Valentin-napra

Publikálva: 08.02.2019

Nézet: 296

Sok éve szerelemben élsz, vagy még friss a kapcsolat? Mindegy, ez mindenképpen a ti napotok is! Február 14-én a szerelmeseket ünnepeljük, de legfőképpen ők ünneplik egymást és a kapcsolatukat.

Sokan itthon még közönyösen, vagy éppen utálkozva állnak a Valentin-naphoz, pedig egy kitűnő lehetőség arra, hogy kicsit kiszakadjunk a hétköznapi rutinból, és jobban odafigyeljünk a párunkra - kimutassuk, hogy mit is érzünk iránta. Persze mindezt ne csak ezen az egy napon tegyük, az év minden napján érdemes tenni szerelmünkért és a kapcsolatunkért, de miért ne lehet egy kiemelkedően különleges nap, amit romantikával, esetleg némi ajándékkal fűszerezve együtt töltünk?

Ha szeretnél valami igazán szuper ajándékot a kedvesednek, ami nem elcsépelt és unalmas, akkor ezt a cikket neked írtuk. Mindenképpen olvass tovább, mert remek ötletekkel rukkoltunk elő, amivel tuti nyerő leszel.

1. Közös fénykép befőttesüvegben

Nagyon egyszerű elkészíteni, és egyben nagyon jól is mutat. Keress elő egy számotokra kedves közös képet és rakd bele egy befőttesüvegbe. Ezután töltsd fel az üveget napraforgóolajjal. A tetejére köthetsz valamilyen színes szalagot, vagy akár írhatsz is valami szívhez szóló üzenetet a szalagra. 
 
bottle.PNG
Forrás: Pinterest

2. "Vágy" kuponok

Vegyél egy szép üres A4-es füzetet és keress elő filctollat. Most szükség lesz a kreatív énedre! Először írd össze, hogy párodnak milyen dolgok tetszenének és most nem kell feltétlen csak erotikára gondolni. Például csinálhatsz egy olyan kupont is, hogy '1 óra masszázs' vagy 'Te választod ki, hogy mit nézünk meg a moziban'. A lehetőségek száma végtelen, csak kis időt kell rászánnod, hogy megtaláld a megfelelő "ajánlatokat". Egy kis humort is belecsempészhetsz a dologba: "A következő vitánál nem fogok úgy üvölteni, mint a fába szorul féreg." Ennél az ajándéknál nem az anyagi érték, sokkal inkább a vele adott közös idő, és odafigyelés a lényeg.

3. Randiterv

Készíts előre fél évre randitervet. Hiányzik az intimitás és a romantika a hétköznapokból? Tökéletes megoldás erre, ha megtervezed előre a közösen töltött időket. Minden hétre jelölj ki egy napot, amit - ha törik, ha szakad - nem mondhat le egyik fél sem. Szervezz társasjáték randit, vagy beszélgetős estét, amikor tv és minden kütyü nélkül csak egymásra figyeltek. A tervet fektesd le egy szép papírra és mintha egy régi kincses térkép lenne, úgy nyújtsd át neki. De ne feledd, hagyj üres mezőket is, amiket együtt töltötök ki.

4. Valentin-napi szeretet csomag

Páros jegy a kedvenc zenekarának (online) koncertjére és a legkedvesebb itala egy csomagban? Kicsit talán unalmasnak tűnik elsőre, de miért ne örülne neki a párod, ha ő ezekért rajong?! Sokszor nem kell túlgondolni az ajándékozást, egyszerűen csak azt kell adni neki, amit szeret. Idézd fel az első találkozásotokat, vagy komolyabb mérföldköveiteket egy–egy akkor fogyasztott étel vagy hallgatott zene emlékével. A romantikus indítás után biztosan nem lesz szükségetek vágyfokozó ételekre vagy potenciatámogató tablettára.

5. Egészség

Az életben a legfontosabb kincs az egészség. Ha az megvan, akkor a minket érő nehézségekkel már meg tudunk birkózni. Add neki és magadnak is azt, ami hosszútávon a boldogságotok alapját jelenti! Mi ezért Valentin-napi akcióval készültünk Nektek! Ki ne örülne egy szuper hasznos és finom vitamincsomagnak?