5 szuper ajándék ötlet Valentin-napra

5 szuper ajándék ötlet Valentin-napra

Publikálva: 08.02.2019

Nézet: 267

Február 14. a szerelmesek ünnepe. Sokan itthon még közönyösen állnak hozzá, pedig egy kitűnő lehetőség arra, hogy kicsit kiszakadjunk a szürke hétköznapokból és odafigyeljünk a párunkra és kimutassuk, hogy mit is érzünk iránta.

Nem tudod még, hogy mivel lepjed meg a kedvesed Valentin-napon? Unod már az elcsépelt, unalmas ajándékokat? Adunk pár szuper ötletet, amivel tuti nyerő leszel.

1. Közös fénykép befőttesüvegben

Nagyon egyszerű elkészíteni, és egyben nagyon jól is mutat. Keress elő egy számotokra kedves közös képet és rakd bele egy befőttesüvegbe. Ezután töltsd fel az üveget napraforgóolajjal. A tetejére köthetsz valamilyen színes szalagot, vagy akár írhatsz is valami szívhez szóló üzenetet a szalagra. 
 
bottle.PNG
Forrás: Pinterest

2. "Vágy" kuponok

Vegyél egy szép üres A4-es füzetet és keress elő filctollat. Most szükség lesz a kreatív énedre! Először írd össze, hogy párodnak milyen dolgok tetszenének és most nem kell feltétlen csak erotikára gondolni. Például csinálhatsz egy olyan kupont is, hogy '1 óra masszázs' vagy 'Te választod ki, hogy mit nézünk meg a moziban'. A lehetőségek száma végtelen, csak kis időt kell rászánnod, hogy megtaláld a megfelelő "ajánlatokat". Egy kis humort is belecsempészhetsz a dologba: "A következő vitánál nem fogok úgy üvölteni, mint a fába szorul féreg" :D

3. Randiterv

Készíts előre egy fél évre randitervet. Hiányzik az intimitás és a romantika a hétköznapokból? Tökéletes megoldás erre, ha megtervezed előre a közösen töltött időket. Minden hétre jelölj ki egy napot, amit - ha törik, ha szakad - nem mondhat le egyik fél sem.

4. Valentin-napi szeretet csomag

Páros jegy a kedvenc zenekarának koncertjére és a legkedvesebb ital egy csomagban? Kicsit talán unalmasnak tűnik elsőre, de miért ne örülne neki a párod, ha ő ezekért rajong. Sokszor nem kell túlgondolni az ajándékozást, egyszerűen csak azt kell adni neki, amit szeret.

5. Egészség

Az életben a legfontosabb kincs az egészség. Ha az megvan, akkor a minket érő nehézségekkel már meg tudunk birkózni. Add neki és magadnak is azt, ami hosszútávon a boldogságotok alapját jelenti! Mi ezért Valentin-napi akcióval készültünk Nektek!